Cautare

54178 de rezultate pentru "cea mai tare cerere in casatorie" (6.99 secunde)
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
A initiat astfel un protest si a depus o cerere pentru aprobarea acestuia la Primaria Capitalei. ... "In lumea in care traiesc - copiii nu sunt hrana pentru caini!" "PROTEST! ... Iubesc cainii, ii ador, dar in lumea in care vreau sa traiesc, copiii nu sunt hrana pentru caini.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat in sedinta de ieri a Biroului Permanent, cu sase voturi "pentru" si patru "impotriva", retrimiterea cererii de perchezitie a imobilelor din Zambaccian si Cornu ale lui Adrian Nastase (foto) ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca institutia de invatamant superior a depus deja o cerere in acest sens, iar daca documentatia intruneste conditiile legale, proiectul de vanzare ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de consiliu din aceasta luna.
Liderul organizatiei municipale a social-democratilor, deputatul Costica Macaleti, a declarat ca va depune o cerere publica la Primarie prin care va cere publicarea documentului cu conditiile de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, in care ar fi implicata si Politia Comunitara.
Desi Directia Judeteana pentru Agricultura emite incepand din aceasta saptamana adeverinte in baza carora agricultorii pot sa cumpere motorina la pret redus, lucratorii de la statiile de distributie nu vand inca motorina subventionata. In Dolj sunt deja zece posesori de astfel de adeverinte.
Agentia de Plati si Interventie pentru agricultura (APIA) ii anunta pe crescatorii de bovine ca termenul limita de depunere a cererilor pentru acordarea platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnie pentru specia bovine este 15 iulie 2008.
Preturile pe piata rezidentiala din Romania s-ar putea reduce in perioada urmatoare, nivelul acestora urmand sa fie stabilit de gradul de accesabilitate la achizitia unei locuinte, si nu de dezechilibrul dintre cerere si oferta, apreciaza reprezentantii companiei de servicii imobiliare RE/MAX.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali. ... Diferenta dintre cerere si oferta este mare.
Magda Marincovici) Incepand cu data de 1 septembrie 2015, cardul national de sanatate devine unicul instrument de decontare si validare a serviciilor medicale in sistemul public de sanatate pentru asiguratii cu varsta de peste 18 ani.
Elvetia permite schimbarea genului cu o simpla cerere la Starea Civila. Orice elvetian de peste 16 ani poate sa isi schimbe genul fara diagnostic medical.
Avocatii edilului, judecat in stare de arest preventiv inca din luna martie a acestui an, au solicitat, la ultimul termen al procesului, care are loc la Tribunalul Gorj, punerea in libertate a clientului lor.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
Vrei loc de parcare in fata blocului? ... Cei care nu au avut pana acum loc de parcare pot depune cerere la primarie si in functie de locurile ramase libere dupa reinnoirea contractelor din 2014 li se va atribui un loc in apropierea locuintei.
De asemenea, Comisia Europeana asteapta ca reforma pensiilor sa fie solutionata asa cum prevede PNRR, insa aceasta este incadrata in a treia cerere de plata care ar urma sa fie trimisa Comisiei Europene.
Atunci cand le luam medicilor si demnitatea, avem sanatatea pe care o meritam!.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Te sfatuim sa fii atent la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare. Daca ai copii, ai putea fi tentat sa te implici mai mult in activitatile lor.
google-analytics.com